Gratis ebook

Bewuster keuzes maken vanuit je gevoel & intuïtie. Zodat jij meer regie over jouw eigen leven hebt en dromen en ambities waar kan maken!

Volle potentie 

Voor mij kwam het inzicht dat ik niet naar mijn volle potentie leef als een donderslag bij heldere hemel. Ik beperkte mezelf op zowel privé als zakelijk gebied doordat ik eigenlijk nooit de tijd had (of nam) om te analyseren wie ik ben, waar ik sta, waar ik naartoe wil en alles ertussenin. Dit resulteerde uiteindelijk in een overspannenheid. Maar door op allerlei manieren in mezelf te investeren zag ik uiteindelijke een mooiere versie van mezelf terug.

Doen waar je gelukkig van wordt

In dit ebook neem ik je mee op een korte reis en gaan we kijken naar een concrete situatie waarin jij nu vast loopt. Je voelt dat het niet helemaal stroomt, je zit niet helemaal in de flow. Jij wil een keuze maken of wil je focus nu echt weer gaan leggen op iets waar je gelukkig van wordt.

Deze kleine reis zal jou al iets verder helpen in het leven vanuit je intuïtie, gevoel en vrijheid.  Want dit is een levenslang proces waarin je elke keer weer in rust en aandacht connectie mag maken met jezelf. Veel plezier!

Het ebook bevat

Verdiepende informatie over contact maken met je gevoel

3 Tools om direct aan de slag te gaan

Tips & voorbeelden

Het e-book vraagt gemiddeld 2 uur van jouw tijd.
Door 2 uur te investeren in jezelf kan jij straks een keuze maken vanuit je gevoel.

100 + gingen jou voor en gingen aan de slag met ‘keuzes maken vanuit je gevoel’

Schrijf je in!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis het e-book ‘Power Choices’