Mantra facilitator training

Het organiseren en begeleiden van sessies waar mantra zingen centraal staat. Geef jouw deelnemers een moment van ontspanning en plezier op alle lagen (fysieke, emotioneel, mentaal en energetisch). Creëer de ultieme belevenis voor zelfexpressie.

Mantra en Medicijnliedjes zijn gemaakt voor een dieper doel: het genezen van iemands hart, ziel en lichaam en om de innerlijke geest wakker te maken. Mantra’s zijn herhalende woorden of zinnen en bevatten ook vaak bepaalde geluiden of frequenties. Door de herhalende teksten van de mantra’s word je meer uit je hoofd gehaald en brengt het ontspanning in jouw lichaam. Mijn eigen ervaring is dat mantra’s helpen bij het openen van het keelgebied met als gevolg jezelf beter uit te kunnen spreken. Letterlijk kan het een blokkade op het stemgebied los maken. Ook geeft het ruimte tot zelfexpressie en vertrouwen in jezelf. Met jouw stem neem je letterlijk ruimte in.

 

 

 

Wat ga je leren 

MANTRA SPELEN 

Jij leert mantra spelen op de gitaar en/of ukelele, zodat jij met volle vertrouwen een groep kan begeleiden. 

OPBOUW EN STRUCTUREN

Jij legt een stevige basis en leert verschillende manieren om een bijeenkomst vorm te geven.

SPACEHOLDING

Jij leert wat de basis is van spaceholding, zodat deelnemers zich veilig voelen. Dit is jouw unieke rol als facilitator.

 

AANBOD EN DOELGROEP

Jij gaat aan de slag met het uitwerken van jouw ideeën en het ontwikkelen van jouw aanbod. Met wie ga jij mantra zingen, welke vorm en thema’s.

 

KWALITEITEN EN THEMA’S

Jij ontdekt jouw kwaliteiten als facilitator en hoe jij thema’s en hoe mantra te combineren met meditatie, dans, creativiteit enzo.

UNIEKE KRACHT

Maak mantra zingen en spelen uniek. Ontdek de manier die bij je past, dan gaat het van nature. Leer  zelf een mantra schrijven of het creatief spelen en zingen.

Deze training is vooral gericht op mensen die mantra zingen willen faciliteren tijdens: een workshop, ceremonies en cirkels,  op retreats of b.v. op scholen. Heb jij nog niet het verlangen, maar wil jij je wel ontwikkelen op dit gebied? Dan ben je ook van harte welkom.

Voor wie is deze training

Deze training is voor jou als jij het verlangen hebt om mantra te gaan zingen met anderen.

Jij wil jouw huidige aanbod aanvullen met de kracht van mantra zingen en de verbindende factor van muziek.

Jij wil niks liever dan dat jouw klant mag groeien op het gebied van zelfexpressie.

De behoefte om te starten met een vrouwencirkel, ceremonie of mindfullness middag is al tijden aanwezig. Jij voelt dat dit het moment is om jezelf te tools te geven om te starten.

Jij kan al gitaar spelen maar hebt nog geen ervaring met mantra spelen. Deze training geeft jou de basis van mantra spelen op de gitaar en/of ukelele.

Jij wil mantra spelen toevoegen aan de yogales, de les op school of bso of wanneer jij werkt met ouderen.

Je hebt nog nooit of nauwelijks een instrument aangeraakt. Wel geniet je van mantra zingen en wil graag jezelf en anderen leren te begeleiden zodat je samen kan zingen. Deze training is dan zeker voor jou.

IN DIT PROGRAMMA STAAT CENTRAAL

Het ontwikkelen van een dieper vertrouwen in jezelf waardoor jij gaat starten met mantra zingen met anderen. 

Een stevige basis van jouw gitaar of ukelele spel en het meenemen van de groep tijdens het mantra zingen.

Het creëren van een uniek fundament van jouw aanbod. Jij weet hoe jij een bijeenkomst organiseert en mensen met een veilig gevoel en rust de deur uit gaan.

Kennis en kunde. Jij weet mensen te enthousiasmeren en lekker te laten zingen. 

Heb jij nog nooit gitaar of ukelele gespeeld? Geen probleem. Jij kan gewoon meedoen. Wel kan het aanleren van gitaar of ukelele spelen wat meer tijd in nemen. De meeste deelnemers die nog nooit hebben gespeeld zijn 6 tot 12 maanden bezig om een volledig repertoire te kunnen spelen.

Wat ontvang jij

 

  • Een online leeromgeving waarin alle video’s per module staan.
  • Maandelijks een MASTERCLASS met verschillende thema’s: gitaar/ukelele les (oefenen en verdiepen), schrijf jouw eigen mantra, opbouwen van een mantra bijeenkomst, starten & eindigen van mantra’s,  hoe gebruik jij jouw stem? De masterclasses zijn TERUG TE KIJKEN via de online leeromgeving.
  • 2x 1:1 online coachingsessie van 60 minuten. Dit kan om een gitaar/ukelele les gaan omdat jij je daar in wil ontwikkelen. Dit kan ook gaan over andere thema’s zoals; vertrouwen, een fundament maken of vormgeven van jouw aanbod. 
  • Toegang tot de cursus MANTRA SPELEN OP DE GITAAR en MANTRA SPELEN OP DE UKELELE. ter waarde van €100,-
  • Community : Verbinding, inspiratie en motivatie en soms  een stok achter de deur om wel aan de slag te blijven met de training. 
  • E-books met informatie, oefeningen en opdrachten.
  • 1 jaar toegang tot de online leeromgeving.

 

Voel jij een JAA of ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan direct in of stel jouw persoonlijke vragen via de mail info@unieklevencoaching.nl

 

 

Investering

 

~Jouw eigen tijd en aandacht 

~ € 399,-  incl . 21% btw 

(betaling is mogelijk in 3 termijnen, mail naar info@unieklevencoaching.nl

Wat anderen zeggen over het werken met Sifra