In Vuur en Vlam

Sta in contact met jouw innerlijk vuur en energie. Zodat jij keuzes maakt die jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling ondersteunen. Ben jij klaar om moeiteloos leiderschap te nemen? 

 

 Ik geloof in het innerlijk vuur, jouw energie en vlam die volledig mag branden. Breng jouw innerlijk vuur in  balans  en geef voldoende aandacht aan een diepe verbinding met jouw kern, zelfexpressie en durft acties te nemen om jouw vreugdevolle leven (en business) te creëren.   

De basis voor een ijzersterk vuur,

zodat je flow ervaart!

DE MAGNEET

Wie ben jij en wat maakt jou uniek

Verbinden met jouw kern

CREATIEKRACHT

Wat kan jij goed en wat heb jij met de wereld te delen

VERLANGEN, MISSIE & DOELEN

Waar wil jij heen en hoe ga je daar komen

In jouw leven of business

 

TRIBE

Met wie wil jij je verbinden

Jouw boodschap delen en zichtbaar maken

 

MINDSET

Wat houd je tegen en wat blokkeert je

ZUURSTOF

Waar haal jij inspiratie uit

Verdiepend 1:1 traject waarbij, het innerlijk vuur en het laten vlammen van jezelf, het startpunt is van het creëren van een vreugdevol leven. Vanuit vertrouwen zakken in jouw vrouwelijke energie en vanuit plezier jouw mannelijke energie inzetten om tot actie te komen.

In Vuur en Vlam

Vreugdevol leven vanuit jouw kernenergie –

Hoe zit het met jouw innerlijk vuur? Brand het? Voel je passie, vreugde of de energie stromen?

Sluit een moment jouw ogen en voel hoe jouw vuur brandt? Staat hij op een waakvlam? Is het effectief in balans? Of is het een vuur wat brand en alle kanten op schiet?

Het vuur staat voor mij voor jouw innerlijke passie en energie. Het vuur geeft je de kracht om te gaan voor verlangens, wensen en doelen. Het in de drive die jij nodig hebt om volledig in jouw potentieel te staan.

Van overleven naar leven

Van waakvlam naar ‘in vuur in vlam’

Van futloosheid, vermoeidheid en onrust naar kernenergie

Geef je zelf de ruimte voor mildheid, zelfliefde & het ontwikkelen van nog meer zelfvertrouwen.

IN DIT PROGRAMMA STAAT CENTRAAL

Jij maakt een diepere connectie met jezelf waardoor jij kan gaan groeien en jij meer impact maakt.  Manifesteer jouw leven.

Verbinden met jouw hart. Het volgen van jouw verlangen.  Zelfexpressie vergroten en jezelf in het licht zetten. Welk verlangen of doel je dan ook hebt. Het mag in het licht staan en jouw innerlijk vuur mag jouw gaan ondersteunen zodat je vanuit plezier gemakkelijk en effectief jouw verlangen waar kan maken.

Jouw liefdevolle en ambitieuze hart kan dat wel wat vers hout gebruiken om het vuur aan te wakkeren. Wat extra zuurstof die jou weer inspiratie geeft.

Jij gaat werken AAN het creëren van jouw leven (business). Waar wil jij heen groeien en wat heb je dan te doen. Tijdens het traject heb jij accountability zodat jij jouw ideeën en verlangen echt uit gaat voeren. Ik begeleid je in het proces van idee/verlangen naar het daadwerkelijk waarmaken.

Ik werk vanuit NLP gedachtengoed, opstellingen en energetischwerk 

Wat ontvang jij

 

  • 1x half-day retreat, Kickoff van jouw traject( in Arnhem).
  • 6x 1:1 coachingssessie van 90 min – (online of offline)
  • 2 x deelnemen aan ‘businessopstellingen’ in een groep
  • Tools zodat jij zelfsturend word en leiderschap gaat nemen.
  • Inclusief meditatie vor thuis
  • Support via app zodat jij jou doelen behaald.
  • Een stok achter de deur om jouw groei, jouw innerlijk vuur te laten branden en jezelf en jouw leven ( jouw bedrijf) belangrijk te houden. Te blijven reflecteren, te voelen en op tijd aan te passen, up te graden en te vernieuwen.
  • Proactief bezig blijven met thema’s die we als bewust mens elke keer op iedere laag weer tegenkomen: (zelf)vertrouwen, voelen, verbinden, balans, creatiekracht voor jouw leven, zelfexpressie en impact maken op jouw manier.

 

Voel jij een JAA of ben je nieuwsgierig geworden? Plan dan een kennismakingsgesprek in of stuur me gemakkelijk een bericht via mijn instagram chat.

 

Investering

~Commitment naar jezelf

~10 weken tijd & aandacht voor jou

~1499,- excl. 21% btw 

(betaling is mogelijk in 3 termijnen, mail naar info@unieklevencoaching.nl

Ben jij op zoek naar een coach die de vlam in jou weer gaat aanwakkeren? Plan dan een kennismaking in en samen gaan wij vlammen.

Als je in in september instapt in het ‘In Vuur en Vlam’ traject zal je in een stroomversnelling terecht komen om jouw leven én business vorm te geven zoals JIJ dat wilt

Wat anderen zeggen over het werken met Sifra