In Vuur en Vlam

Sta in contact met jouw innerlijk vuur en energie. Zodat jij keuzes maakt die jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling ondersteunen. Ben jij klaar om moeiteloos leiderschap te nemen? 

 

 Ik geloof in het innerlijk vuur, jouw energie en vlam die volledig mag branden. Breng jouw innerlijk vuur in  balans  en geef voldoende aandacht aan een diepe verbinding met jouw kern, zelfexpressie en durft acties te nemen om jouw vreugdevolle leven (en business) te creëren.   

De basis voor een ijzersterk vuur,

zodat je flow ervaart!

DE MAGNEET

Wie ben jij en wat maakt jou uniek

Verbinden met jouw kern

CREATIEKRACHT

Wat kan jij goed en wat heb jij met de wereld te delen

VERLANGEN, MISSIE & DOELEN

Waar wil jij heen en hoe ga je daar komen

In jouw leven of business

 

TRIBE

Met wie wil jij je verbinden

Jouw boodschap delen en zichtbaar maken

 

MINDSET

Wat houd je tegen en wat blokkeert je

ZUURSTOF

Waar haal jij inspiratie uit

Verdiepend 1:1 traject waarbij, het innerlijk vuur en het laten vlammen van jezelf, het startpunt is van het creëren van een vreugdevol leven. Vanuit vertrouwen zakken in jouw vrouwelijke energie en vanuit plezier jouw mannelijke energie inzetten om tot actie te komen.

In Vuur en Vlam

Vreugdevol leven vanuit jouw kernenergie –

Hoe zit het met jouw innerlijk vuur? Brand het? Voel je passie, vreugde of de energie stromen?

Sluit een moment jouw ogen en voel hoe jouw vuur brandt? Staat hij op een waakvlam? Is het effectief in balans? Of is het een vuur wat brand en alle kanten op schiet?

Het vuur staat voor mij voor jouw innerlijke passie en energie. Het vuur geeft je de kracht om te gaan voor verlangens, wensen en doelen. Het in de drive die jij nodig hebt om volledig in jouw potentieel te staan.

Van overleven naar leven

Van waakvlam naar ‘in vuur in vlam’

Van futloosheid, vermoeidheid en onrust naar kernenergie

Geef je zelf de ruimte voor mildheid, zelfliefde & het ontwikkelen van nog meer zelfvertrouwen.

IN DIT PROGRAMMA STAAT CENTRAAL

Jij maakt een diepere connectie met jezelf waardoor jij kan gaan groeien en jij meer impact maakt.  Manifesteer jouw leven.

Verbinden met jouw hart. Het volgen van jouw verlangen.  Zelfexpressie vergroten en jezelf in het licht zetten. Welk verlangen of doel je dan ook hebt. Het mag in het licht staan en jouw innerlijk vuur mag jouw gaan ondersteunen zodat je vanuit plezier gemakkelijk en effectief jouw verlangen waar kan maken.

Jouw liefdevolle en ambitieuze hart kan dat wel wat vers hout gebruiken om het vuur aan te wakkeren. Wat extra zuurstof die jou weer inspiratie geeft.

Jij gaat werken AAN het creëren van jouw leven (business). Waar wil jij heen groeien en wat heb je dan te doen. Tijdens het traject heb jij accountability zodat jij jouw ideeën en verlangen echt uit gaat voeren. Ik begeleid je in het proces van idee/verlangen naar het daadwerkelijk waarmaken.

Ik werk vanuit NLP gedachtengoed, opstellingen en energetischwerk 

Wat ontvang jij

 

 • 1x half-day retreat, Kickoff van jouw traject( in Arnhem).
 • 6x 1:1 coachingssessie van 90 min – (online of offline)
 • 2 x deelnemen aan ‘businessopstellingen’ in een groep
 • Tools zodat jij zelfsturend word en leiderschap gaat nemen.
 • Inclusief meditatie vor thuis
 • Support via app zodat jij jou doelen behaald.
 • Een stok achter de deur om jouw groei, jouw innerlijk vuur te laten branden en jezelf en jouw leven ( jouw bedrijf) belangrijk te houden. Te blijven reflecteren, te voelen en op tijd aan te passen, up te graden en te vernieuwen.
 • Proactief bezig blijven met thema’s die we als bewust mens elke keer op iedere laag weer tegenkomen: (zelf)vertrouwen, voelen, verbinden, balans, creatiekracht voor jouw leven, zelfexpressie en impact maken op jouw manier.

 

Voel jij een JAA of ben je nieuwsgierig geworden? Plan dan een kennismakingsgesprek in of stuur me gemakkelijk een bericht via mijn instagram chat.

 

Investering

~Commitment naar jezelf

~10 weken tijd & aandacht voor jou

~1499,- excl. 21% btw 

(betaling is mogelijk in 3 termijnen, mail naar info@unieklevencoaching.nl

Coming Home

2 maanden 1:1 traject

Thuis komen bij jezelf, elke keer opnieuw de connectie maken met jezelf, jouw essentie en de gevoelens die er leven in jou.

Dit traject is voor jou als: jij meer richting wil in jouw leven. Jij soms de verbinding met jezelf even kwijt raakt en daardoor met je aandacht bij anderen bent. Jij zelfliefde wil vergroten en je (weer) wil verbinden met het innerlijke kind, jouw vrouwelijke en mannelijke energie. Een traject voor ondernemende vrouwen (of mannen) die vanuit hun essentie willen leven. In dit traject vergroot jij jouw eigen basis, de plek waar jij altijd thuis bent.

stap 1

Inzicht in eigen gedrag, innerlijke delen en persoonlijkheid

stap 2

Oude patronen doorbreken en nieuw positief gedrag integreren

stap 3

Volgen van je eigen passie & keuzes. Ruimte geven aan jouw essentie.

Herkenbaar?

Belemmerende gedachten en overtuigingen die er voor zorgen dat je stil komt te staan, vastloopt of onzekerheid ervaart. Jij vind het lastig om keuzes te maken en focus te hebben. Soms ren je van hot naar her. Jouw ideeën blijven in je hoofd zitten en krijgen geen handen en voeten. Jij mist balans, rust en plezier in je dagelijkse leven. Jouw batterijtje begint leeg te lopen en je merkt dat jij jezelf aan het saboteren bent.

Thema’s

kwaliteiten ontdekken, persoonlijkheid, zichtbaarheid, keuzes maken, grenzen aangeven, law of attraction, uit de comfortzone stappen, doelen stellen, balans)

Investering

2 maanden traject:
Coming home € 995,00
Prijs zijn incl. 21 % btw

Kick off

In een dagdeel (3 uur) kijken we naar jouw persoonlijke doelen en welke richting jij op mag gaan. Een deepdive in jezelf om vervolgens helder te krijgen waar jij aandacht aan mag gaan geven voor gerichte resultaten.

2 maanden lang ga ik samen met jou ALL-IN. Tijdens deze periode leggen we de volledige focus op jezelf en jouw leven, zodat jij je weer helemaal thuis voelt bij jezelf.

Elke 2 weken hebben we een coachsessie op locatie in Arnhem of online. Tijdens de volledige periode heb je onbeperkt toegang tot mijn kennis uit 5 jaar ervaring in ondernemen, projectmatig werken en als nlp-coach. Je mag me onuitputtelijk vragen stellen via de app om ALLES uit het traject te halen. Ik zal altijd binnen 2 werkdagen antwoorden.

Ter ondersteuning van jouw reis geef ik je tijdens het traject passende tools, tips of boeken die je verder helpen of zal ik je koppelen aan professionals in mijn netwerk die jou nóg verder kunnen brengen.

In een notendop

 • Deepdive sessie – 3 uur in Arnhem
 • 4 sessies- 60-75 min in Arnhem of online
 • Support via de app om jouw verlangen en doelen te bereiken

 

Ben jij op zoek naar een coach die de vlam in jou weer gaat aanwakkeren? Plan dan een kennismaking in en samen gaan wij vlammen.

Als je in in september instapt in het ‘In Vuur en Vlam’ traject zal je in een stroomversnelling terecht komen om jouw leven én business vorm te geven zoals JIJ dat wilt

Wat anderen zeggen over het werken met Sifra